İSTANBUL / BAKIRKÖY - Hamdullah Suphi Tanrıöver İlkokulu

May

Harezmi Projesi 1.Ekip olarak 23.hafta etkinlikleri kapsamında Ataşehir Düştepe Oyun Müzesine gezi düzenlendi. Özlem Uludoğan ve Hatice Gülsoy önderliğinde 1A sınıfının tüm öğrencilerinin katıldığı gezide geçmişten günümüze oynanan oyunlar, kullanılan oyuncaklar merakla incelendi keyifli vakitler geçirildi.

May

Hamdullah Suphi Tanrıöver İlkokulu Harezmi 2.Ekip 23.Haftada Isınma oyununu oynadı.Canva web2 aracıyla sağlıklı atıştırmalıklar tabağı hazırladı .

May

Sandalyeni al gel, çınar otel sahilinde, Açık havada Cuma günü bekleriz.

May

4-B Sınıfının Yürüttüğü  eTwning projesi '' Outdood Classes '' pano hazırlığını Öğrencilerimizle birlikte yaptık.

Öğrencilerimiz dışarıda yapmaktan hoşlandıkları etkinlikleri resimle anlattılar.

Nis

‘’Minik eller , Büyük Hayaller’’ adlı etkinlikler kapsamında 4-A sınıfı öğrencileri Bakırköy Halk Eğitim Merkezi Yeşilköy Hizmet Binasında seramik atölyesi çalışması yaptılar.Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Sayın Gökmen Tanrıkulu atölyeyi ziyaret ederek çalışmalarımızı inceledi.

Nis

AKIL VE ZEKA OYUNLARI Okulumuz beş kategoride yapılan yarışmalarda Q-Bitz oyununda Mustafa Selim Yıldırım  ve Küre oyununda Sedat Jakov Kaplan  İlçe 1. olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik eder il finallerinde başarılar dileriz.

Nis

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı İlk Okul Zili  Okulumuzda Çaldı.

Ara

Yeşilköy Anadolu Lisesi ile ortaklaşa yürüttüğümüz Değerler Eğitimi çalışmaları kapsamında 25 Aralık 2018 Salı günü Yeşilköy Anadolu Lisesi Öğretmen ve Öğrencilerini Okulumuzda misafir ettik.

Ara

Okulumuz Özel Eğitim Sınıfı 24 Aralık 2018 Pazartesi günü Uçurtma Atölyesine gezi düzenledi.

Ara

Koza World Of Sports tarafından düzenlenen 8-9-10 Yaş Tenis Turnuvasında Okulumuz 4.Sınıf Öğrencisi Ayşe ÇELİK Birinci olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Ara

Okulumuz 3.Sınıf Öğrencileri 21 Aralık 2018 Cuma günü  Gençlik ve Spor Bakanlığınca yürütülen sporcu taramasından geçti.