İSTANBUL / BAKIRKÖY - Hamdullah Suphi Tanrıöver İlkokulu

Hamdullah Suphi Tanrıöver İlkokulu

Adres
YEŞİLKÖY MAH. İRFANİYE SK. HAMFULLAH SUPHI TANRIÖVER ILK OKULU A BLOK NO: 28/1 İÇ KAPI NO: 1 BAKIRKÖY / İSTANBUL
Vizyon
21´inci yüzyılın ve daha sonraki yüzyılların, evrensel hedeflerine ulaşmayı amaç edinmiş, düşünen, yapıcı, çözümler üreten çağdaş bireylerini yetiştirmektir.
Misyon
Hamdullah Suphi Tanrıöver İlköğretim Okulu olarak, bizler; öğrenme ortamında aktif, özgür düşünebilen, bilime ve evrensel değerlere inanan, değişime açık, kendine güvenen, öğrendiklerini okul ve mantık kuralları içerisinde geliştiren, mükemmeli yakalamaya çalışan, öğrendiklerini davranışa dönüştürebilen, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, çağdaş düşünebilen bireyler yetiştirmek için varız. İLKELERİMİZ DEĞERLERİMİZ 1-Öğrenciler çalışmalarımızın odak noktasıdır. 2-Tüm çalışanlarımız, öğrencilerimizin başarılarını artırmak için sorumluluk alırlar. 3-Tüm çalışanlarımız öğrencilerimize ve velilerimize saygı duyar. 4-Sürekli olarak yeni öğrenme biçimlerine ayak uydurur ve onları uygularız. 5-Deneyimlerimiz bize yol gösterir ve değişime açığız. 6-Farklılıkları kabul eder ve zenginlik olarak görürüz. 7-Sosyalleşme ve kültürel etkinlikler kişisel gelişime yön verir. 8-Bireysel başarılardan çok ekip çalışmasını önemser ve ekip çalışmaları yaparız. 9-Birbirimizi destekleriz. 10-Kararlara katılırız, demokratik ortamı sürdürmek öncelikli hedefimizdir. HAMDULLAH SUPHİ TANRIÖVER İLKOKUKU İNTERNET ETİĞİ KURALLARI 1- Bilgisayar başka insanlara zarar vermek için kullanılamaz. 2- Başka insanların bilgisayar çalışmaları karıştırılamaz. 3- Bilgisayar ortamında başka insanların dosyaları karıştırılamaz. 4- Bilgisayar hırsızlık yapmak için kullanılamaz. 5- Bilgisayar yalan bilgiyi yaymak için kullanılamaz. 6- Bedeli ödenmeyen yazılım kopyalanamaz ve kullanılamaz. 7- Başka insanların bilgisayar kaynakları izin almadan kullanılamaz. 8- Başka insanların entelektüel bilgileri başkasına mal edilemez. 9- Kişi yazdığı programın sosyal hayata etkilerini dikkate almalıdır. 10- Kişi, bilgisayarı, diğer insanları dikkate alarak ve saygı göstererek kullanmalıdır.
Başarılar
2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Minikler Futbol Turnuvası İlçe Birinciliği
Öğretim Şekli :Tekli Tam Öğretim
Gazi Evranos Cad. No:59 Yeşilköy Bakırköy / İstanbul